گروه حقوقی دادارمنش

ویرایش محتوا
وکیل-پایه-یک-دادگستری
عدم تخلیه ملک فروخته شده

یکی از مشکلات رایجی که بسیاری از صاحبین املاک با آن مواجه می شوند، عدم تخلیه ملک توسط مستاجر می باشد. بسیاری از صاحبین ملک پس از گذشت مدت زمانی با توجه به شرایط خود علاقه مند به فروش ملک خود هستند. در چنین شرایطی صاحب ملک باید بتواند مستاجر خود را از این مسئله با خبر کند. سپس مستاجر در زمان ذکر شده به تخلیه بپردازد. برخی از مستاجر ها با توجه به شرایط و دلایل مختلف ملک موردنظر را تخلیه نمی کنند. این موضوع موجب ایجاد اختلال در روند فروش ملک شده و صاحب جدید را نیز با چالش های زیادی روبرو می کند. در همین راستا باید بدانید که قوانین مختلفی در رابطه با تخلیه نکردن ملک فروخته شده تعیین گردیده که شما را کمک بسیار زیادی خواهد کرد. پیشنهاد می‌شود جهت مشاهده و  بررسی شرایط تخلیه مستاجر بعد از فروش ملک  از طریق  همین لینک  وارد شوید و این مطلب را مطالعه فرمایید.

در سال های گذشته مراکز و مجموعه های زیادی در سراسر کشورمان اقدام به ارائه اطلاعات لازم در این زمینه کرده اند. یکی از مبانی مهمی که این مراکز به بررسی آن می پردازند، مربوط به تخلیه نکردن ملک فروخته شده می شود. در همین راستا افرادی که در چنین شرایطی قرار دارند، باید حتما اطلاعات مفیدی را در این عرصه به دست آورند. این موضوع علاوه بر این که به صاحب ملک در رسیدگی به این پرونده کمک می کند، باعث می شود تا نتیجه آن هر چه زودتر مشخص شده و روند دادرسی بسیار کوتاه تر شود. البته حضور وکیل پایه یک در تهران نیز تاثیرات مستقیمی را در روند پرونده دارد.

مطالعه کنید
کمیسیون ماده 100 چیست؟

ارائه تقاضای تخلیه به مستاجر

پس از تحویل ملک موردنظر به خریدار و رسیدگی به تمامی امور از سوی طرفین، صاحب ملک تنها تحت شرایط خاصی می تواند به تخلیه ملک خود بپردازند. قبل از هر چیزی باید بدانید، صاحب ملک تنها زمانی حق دارد به تخلیه ملک بپردازد که سر رسید حضور مستاجر در ملک به پایان رسیده باشد. همچنین در صورتی که مستاجر اجاره خود را به مدت زمان 3 ماه پرداخت نکرده باشد، امکان صدور حکم تخلیه وجود خواهد داشت. توجه داشته باشید که در این صورت شما می توانید به دریافت حکم تخلیه ملک از طریق مراجع قضایی بپردازید. لازم به ذکر است که نوع قرارداد شما در تخلیه ملک موثر است. اگر قرارداد رسمی باشد و برای امضای قرارداد در دفترخانه رسمی حضور پیدا کرده باشید، قرارداد شما رسمی شناخته می شود. با این وجود اگر قرارداد شما عادی بوده و در دفترخانه به ثبت نرسیده، صاحب ملک می تواند در هر زمان حکم تخلیه را از طریق مراجع قضایی صادر کند. البته اگر قرارداد شما در املاک نوشته شده باشد از سوی دادگاه مورد بررسی قرار می گیرد. این دسته از مدارک از اعتبار مناسبی بهره مند هستند و معمولا دادگاه توجه زیادی به آن ها دارد. در صورت صحت و درستی آن ها امکان استفاده از این مدارک وجود خواهد داشت.

مطالعه کنید
نکات مهم در قرارداد فروش ملک و تنظیم آن

اجرا و ابلاغ حکم تخلیه از سوی صاحب ملک در صورت تخلیه نکردن ملک فروخته شده

پس از این که مستاجر به تخلیه نکردن ملک فروخته شده اقدام کرد، نیاز است تا اجرای این حکم از سوی صاحب ملک انجام بگیرد. اگر صاحب ملک اثبات کند که مستاجر به رعایت یکی از بند های تعیین شده قانون نپرداخته است، حکم تخلیه از سوی شورا یا دادگاه صادر شده و مستاجر طی مدت زمان 24 ساعت پس از صدور حکم متوجه آن خواهد شد. پس از متوجه شدن مستاجر از حکم، او 72 ساعت فرصت دارد تا به تخلیه ملک موردنظر بپردازد. توجه داشته باشید که پس از ابلاغ حکم نمی توان به آن اعتراض کرد و مستاجر باید طی مدت زمان ذکر شده فرآیند تخلیه را انجام دهد.

توجه داشته باشید اجرای این حکم زمانی امکان پذیر نخواهد بود که مبلغی با عنوان پول پیش نزد صاحب ملک باشد. در واقع اگر این مبلغ به مستاجر پرداخت نشده باشد، امکان اجرای حکم وجود نخواهد داشت. بنابراین مستاجرین می توانند با استفاده از راهکار فوق به حقوق قانونی خود دست پیدا کنند. معمولا مراکز مشاوره حقوقی در این راستا اطلاعات مفیدی را به شما ارائه خواهند کرد.

شماره تماس
مطالعه کنید
اگر مستاجر خانه را تخلیه نکند، چه باید کرد؟

مستاجرین به اجرت المثل تصرف غیرمجاز توجه کنند

در صورتی که مستاجر به ابلاغیه ها توجهی نداشته باشد و به عدم تخلیه ملک فروخته شده بپردازد و همچنین به توافقات لازم با صاحب ملک دست پیدا نکند، نیاز است تا مبلغ اجاره پس از تاریخ انقضای قرارداد، پرداخت شود. این مبلغ اجرت المثل نامیده می شود و مبلغ دقیق آن با توجه به توافق طرفین اعلام خواهد شد. در چنین شرایطی کارشناس دادگستری نیز می تواند در ملک حضور یابد و اجرت المثل تصرف ملک را محاسبه کند. توجه داشته باشید که این شرایط هنگامی رخ خواهد داد که مستاجر به تخلیه ملک نپرداخته و اصطلاحا به تصرف غیرقانونی ملک پس از تاریخ انقضای قرارداد پرداخته است.

استفاده از وکیل در صورت عدم تخلیه ملک فروخته شده

همان طور که متوجه شدید، امکان تخلیه نکردن ملک فروخته شده از سوی صاحب ملک یا مستاجر در هر زمان وجود دارد. بنابراین ضمن رعایت قواعد قانونی در این عرصه نیاز است تا توجه ویژه ای را به این موضوع داشته باشید تا مبادا دچار چالش های بزرگ شوید. قوانین مختلفی در این عرصه از سوی مراجع قانونی تعیین می شود. در همین راستا نیاز است تا در مدت زمان های مختلفی به بررسی این قوانین بپردازید. با این وجود ما پیشنهاد می کنیم تا اگر سابقه حضور در این دسته از پرونده ها را ندارید، آن را به یک وکیل کاربلد بسپارید. وجود وکیل تخلیه مستاجر برای این پرونده باعث می شود تا طرفین زودتر به نتیجه دست پیدا کنند و درصد احتمال موفقیت شما بالاتر برود.

مطالعه کنید
مشاوره حقوقی مشارکت در ساخت

در سال های گذشته مجموعه های حقوقی بسیار زیادی تاسیس شده اند که مشاوره های لازم در این عرصه به شما ارائه می دهند. همان طور که متوجه شدید تخلیه نکردن ملک فروخته شده باعث می شود تا خریدار دچار پرونده های قانونی مختلفی شود. بنابراین پیشنهاد می کنیم برای جلوگیری از بروز هر گونه مسئله در همان ابتدا به استفاده از یک وکیل بپردازید. همکاری با مراکز حقوقی مجرب در این زمینه باعث خواهد شد تا بتوانید ملک خود را در کمترین زمان به دست بیاورید.

مشاوره حضوری

 

بررسی مدارک ارسالی

تشریح کیس حقوقی

پرسش و پاسخ حقوقی

 

رزرو مشاوره حضوری
مشاوره تلفنی

 

بررسی مدارک ارسالی

پرسش و پاسخ حقوقی

پاسخگویی تمام وقت

 

رزرو مشاوره تلفنی
4.9/5 - (24 امتیاز)

جستجو در سایت

Search

مقالات پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گروه حقوقی دادارمنش مدافع حقوق شماست
با ما در تماس باشید