گروه حقوقی دادارمنش

ویرایش محتوا
وکیل-پایه-یک-دادگستری

دشوار یا پیچیده بودن امور حقوقی مربوط به تخلیه ملک و همچنین افزایش اختلافات بین مالک و مستاجر باعث شده‌اند که به همراه داشتن یک وکیل تخلیه ملک با تجربه و حرفه‌ای برای پیروزی در دعاوی تخلیه ملک ضروری شود. ممکن است در برخی شرایط الزام به تخلیه مستاجر به صورت کاملاً فوری باشد که این کار روند بسیار پیچیده‌ای خواهد داشت؛ وکیل تخلیه مستاجر می‌تواند شما را در این امر مهم همراهی کند و شما با داشتن یک وکیل تخلیه فوری می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان حکم تخلیه خانه خود را بگیرید.

گروه حقوقی دادارمنش، سعی دارد در این نوشتار به طور کامل دعوی تخلیه ملک، روند قانونی، مراحل، مراجع ذی‌الصلاح، مدارک و … مربوط به تخلیه حکم را گام به گام بررسی کند. در کنار وکیل دستور تخلیه گروه حقوقی دادارمنش در  تهران باشید.

وکیل تخلیه گروه حقوقی دادارمنش

روند طرح داخواست حکم تخلیه ملک مسکونی تا اجرای حکم آن

هر دعوی حقوقی، باید روندی قانونی را طی کرده تا به مرحله صدور و اجرای حکم برسد. در ادامه بر اساس اظهارات وکیل تخلیه مستاجر به طور خلاصه روند قانونی پرونده‌های حکم تخلیه ملک را شرح داده‌ایم.

  1. ثبت دادخواست تخلیه ملک: موجر، مالک و یا نماینده قانونی او باید برای دادخواستی مبنی بر تخلیه ملک اقدام کند. در این مرحله باید اصل اجاره‌نامه، سند مالکیت ملک و هر مستندات دیگری که در خصوص تخلیه ملک لازم است را ارائه کند.
  2. بررسی مقدماتی پرونده تخلیه ملک: پس از ارائه دادخواست، پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع داده می‌شد. در این مرحله، مدیر دفتر به بررسی مقدماتی پرونده پرداخته و نتایج را به سمع و نظر قاضی شورا می‌رساند.
  3. صدور حکم تخلیه ملک: پس از آن جلسه بررسی برگزار خواهد شد و در این جلسه، قاضی با بررسی کلیه مدارک ارائه شده و همچنین شرایط پرداخت اجاره و ودیعه و … اقدام به صدور حکم تخلیه ملک خواهد کرد.
  4. اجرای حکم تخلیه ملک: برای اجرای حکم تخلیه نیازی به ارائه درخواست نیست بلکه حکم تخلیه بلافاصله ابلاغ و اجرا خواهد شد. معمولا از صدور تا اجرای حکم تخلیه ملک نهایتا یک هفته فاصله زمانی است.

      * البته در این مرحله اگر هر یک از طرفین مدعی حقی باشند باید روند قانونی جدایی را طی کنند. برای مثال اگر مستاجر مدعی است قرارداد جعل شده است، باید نسبت به این حق شکایتی را ثبت کند و پس از اثبات آن شکایت می‌تواند به طور موقت درخواست جلوگیری از اجرای حکم تخلیه ملک را مطرح کند.

     * کسر از مبلغ ودیعه به هیچ عنوان قابل قبول مراجع قضایی نیست. اگر موجر مدعی باشد که مستاجر مبلغی را بابت اجاره‌بها، شارژ ساختمان و … بدهکار است، به هیچ عنوان اجازه کسر آن از مبلغ ودیعه را ندارد. در این صورت موجر یا مالک باید به طور جداگانه دادخواستی مبنی بر بدهی مستاجر را به شورای حل اختلاف و یا دادگاه ارائه کند و با صدور قرار تامین، مبلغ قرض الحسنه را توقیف نماید.

حضور یک وکیل دستور تخلیه در تهران در کلیه مراحل روند قانونی صدور حکم تخلیه ملک موجب آرامش خاطر موکلان شده و علاوه بر ان در تمامی این روند می‌توانند از مشاوره حقوقی وکیل ملکی بهره‌مند شده و روند قانونی صدور حکم تخلیه را بدون کوچکترین اشتباه و اتلاف زمان هزینه طی کنند. برای بهره‌مندی از مشاوره حقوقی وکیل تخلیه مستاجر گروه حقوقی دادارمنش با ما در تماس باشید.

مزایای انجام دستور تخلیه فوری ملک توسط گروه حقوقی دادارمنش:

  1. وکلای دادگستری با توجه به تجربه بسیاردر تخلیه ملک موارد استثنائات مصوبه را به خوبی آگاه هستند و می توانند به درستی و مطابق با قانون، دستور تخلیه ملک را  به فوریت دریافت نمایند.
  2. حق الوکاله و هزینه دادرسی پرداخت شده به وکیل تخلیه ملک را می توانند تماما از طرف مقابل دریافت نمایند.
  3. با عنایت به آگاهی وکلا از قوانین رویه های قضایی می توان انجام تخلیه فوری ملک را تسریع نمود.

بسیاری از موجرین به دلیل اینکه بتوانند ملک خود را تخلیه نمایند به تنظیم قرارداد های صوری فروش و اجاره روی آورده اند که این امر می تواند مشکلات عدیده ای را در آینده برای ایشان به وجود آورد. تنها با مراجعه به وکیل تخلیه و دریافت مشاوره حقوقی می توانید از پیشامدهای ناخوش آیند که از این باب در آینده ممکن است محقق شود جلوگیری نمایید. و با اقدام صحیح و به موقع ملک خود را تخلیه و انجام صفر تا صد تخلیه فوری ملک را به وکلای تخلیه ملک گروه حقوقی دادارمنش بسپارید.

ادامه محتوا بستن
مدارک مورد نیاز برای تخلیه

مدارک لازم برای صدور حکم تخلیه ملک

برای هر روند قانونی، مدارکی لازم است که در اینجا کلیه مدارک لازم برای حکم تخلیه را به اجمال بررسی کرده‌ایم.

  1. برگ دادخواست دعوا
  2. سند مالکیت ملک موضوع دعوا
  3. قرارداد اجاره ملک موضوع دعوا
  4. مدارک هویتی خواهان

* پس از صدور و اجرای حکم تخلیه نیز لازم است مدارکی به دادگاه یا شورای حل اختلاف ارائه شود. یکی از این مدارک لازم برای حکم تخلیه مستاجر رسید بازگرداندن مبلغ ودیعه توسط موجر به مستاجر است.

در تمامی مرحل از جمله آماده‌سازی مدارک لازم برای حکم تخلیه می‌توانید به یک وکیل تخلیه ملک در تهران اعتماد کنید و آماده‌سازی کلیه موارد را به او بسپارید. چرا که در بسیاری از جلسات دادگاه، به علت عدم وجود مستندات و مدارک ناقص جلسه به جای خوبی ختم نمی‌شود و هر یک از طرفین دعوا متحمل زیان‌های زمانی، مالی، روحی و ... خواهند شد.

ادامه محتوا بستن
تخلیه ملک با کمک وکیل تخلیه

مدت زمان صدور دستور تخلیه فوری ملک

مطابق قانون در صورت انقضای مدت اجاره با مراجعه موجر به شورای حل اختلاف قاضی شورا می بایست ظرف سه روز دستور تخلیه را صادر نماید. لیکن در عمل صرف دریافت دستور تخلیه حدود یک ماه زمان خواهد برد که این زمان شامل تقدیم دادخواست، ارجاع دادخواست به شعبه، تعیین وقت رسیدگی توسط اعضای شورا، ابلاغ وقت رسیدگی ، تنظیم صورتجلسه و امضای آن توسط قاضی شورا سپس تشکیل پرونده اجرایی و واریز ودیعه دریافت شده به صندوق داگستری از جمله مراحلی است که در عمل برای تخلیه فوری ملک می بایست طی گردد. پس از این اقدامات نوبت صدور و ابلاغ اولین اخطار تخلیه ملک  از طرف کلانتری می باشد که به مستاجر اخطار می نمایند ظرف سه روز نسبت به تخلیه فوری ملک اقدام نمایند.

چگونه می‌توان روند صدور حکم تخلیه ملک را متوقف کرد؟

در شرایط خاصی و در صورت ارائه ادعاتی به دادگاه می‌توان روند قانونی تخلیه ملک را متوقف نمود. در ادامه به بررسی و شرح برخی از این ادعاها خواهیم پرداخت.

  1. ادعای مستاجر مبنی بر جعلی بودن و فاقد اصالت بودن اجاره‌نامه یا قرارداد اجاره
  2. ادعای مستاجر مبنی بر تمدید اجاره‌نامه بر خلاف ادعای موجر بر انقضا اجاره‌نامه و عدم تمدید آن

یکی از راه هایی که باعث می شود خواهان زودتر به نتیجه برسد ثبت قرارداد به صورت رسمی است. به عبارتی چنانچه قرارداد اجاره در دفاتر رسمی به ثبت رسیده باشد، دایره اجرای ثبت پس از دریافت اوراق از دفترخانه تشکیل پرونده می دهد. سپس دستور تخلیه را برای مستاجر ابلاغ می کند. چنانچه موجر رسید پرداخت ودیعه را به دایره اجرای ثبت ارائه دهد ظرف سه روز مستاجر باید ملک را تخلیه نماید.

ادامه محتوا بستن

حق الوکاله تخلیه فوری ملک:

مطابق آیین نامه تعرفه حق الوکاله و حق المشاوره  وکلای دادگستری مصوب  سال 1398 حق الوکاله دعاوی غیر مالی مانند دستور تخلیه  حداکثر 300،000،000 می باشد. در صورتی که موجر جهت دریافت دستور تخلیه به وکیل دستور تخلیه مراجعه نماید و از خدمات وکیل استفاده نماید می تواند تا سقف 300،000،000 ريال از حق الوکاله پرداخت شده را از مستاجر دریافت نماید. در گروه حقوقی دادارمنش با درج واقعی مبلغ حق الوکاله در قرارداد های الکترونیک وکالت و ابطال تمبر بر اساس حق الوکاله دریافت شده کل مبلغ پرداخت شده را می توان از خوانده (مستاجر) دریافت نمود.

حق الوکاله جهت دریافت دستور تخلیه به شرح ذیل می باشد:

دریافت دستور تخلیه (بر اساس آیین نامه)

حداقل 5،000،000 و حداکثر 300،000،000ريال

هزینه دادرسی تخلیه فوری ملک

هزینه دادرسی در خصوص دستور تخلیه ملک هزینه دادرسی دعاوی غیر مالی معادل 1،000،000ريال می باشد.

کسر اجور معوقه از مبلغ ودیعه

در صورتی که مستاجر از پرداخت اجاره بها خودداری نموده باشد می بایست با تقدیم دادخواست مطالبه وجه و تامین خواسته ، پس از واریز مبلغ ودیعه به صندوق دادگستری با پرداخت خسارت احتمالی از پرداخت ودیعه به مستاجر تا تعیین تکلیف نهایی اجور معوقه خودداری نمایند.

هر آنچه که باید در مورد وکیل تخلیه ملک بدانید

وکیل تخلیه مستاجر چه وظایفی بر عهده دارد؟

وکیل تخلیه ملک در پرونده های ملکی ابتدا اسناد و مدارک را مورد بررسی قرار می دهد. قراردادهای اجاره با توجه به اینکه تحت چه قانونی منعقد شده باشند مسیر دادرسی متفاوتی دارند. در گروه حقوقی دادارمنش برای موکل شرح داده می شود که قرارداد اجاره برای موجر و مستاجر چه حقوق و تکالیفی را ایجاد می کند.

از مهمترین وظایف وکیل تخلیه ملک آن است که روند دادرسی را برای موکل خود شفاف سازی نمایند. شما با راهنمایی های وکیل تخلیه مستاجر می توانید امیدوار باشید که در جریان دعاوی ملکی به تمام حق و حقوق خود برسید.

بهترین وکیل تخیله ملک در تهران

مزایای داشتن وکیل برای تخلیه مستاجر

برای افرادی که به دنبال سریعترین راه گرفتن حکم تخلیه می‌باشند، کمک گرفتن از وکیل تخلیه ملک ضروری است. تشخیص مرجع صالح رسیدگی کننده به دعاوی ملکی از مهمترین وظایف وکیل پایه یک دادگستری تهران است که از اطاله دادرسی جلوگیری خواهد کرد. وکیل تخلیه ملک مشخص می کند که کدام یک از مراجع یعنی شورای حل اختلاف یا دادگاه حقوقی محل وقوع ملک صالح به رسیدگی می باشد.

در صورتی که قرارداد اجاره کتبی بوده، مدت دار باشد، دو شاهد قرارداد را امضا کرده باشند شورای حل اختلاف محل وقوع ملک صالح به رسیدگی خواهد بود. در این صورت دستور تخلیه ملک صادر می شود. وکیل تخلیه ملک شرح می دهد اگر قرارداد از شرایط قانونی پیروی نکرده باشد موکل باید دادخواست تخلیه ملک را در دادگاه حقوقی به ثبت برساند. در این صورت دادگاه پس از رسیدگی به پرونده حکم تخلیه ملک را صادر می کند.

چرا نیاز به وکیل برای تخلیه فوری داریم؟

وکیل دستور تخلیه با توجه به محتویات قرارداد فی مابین موجر و مستاجر در سریع ترین زمان دستور تخلیه را دریافت می کند. افراد باید توجه داشته باشند که اگر قرارداد اجاره از شرایط حقوقی لازم برخوردار باشد، در این صورت شورا حل اختلاف سریعا دستور تخلیه را صادر می کند. به این ترتیب وکیل تخلیه مستاجر ظرف یک هفته دستور تخلیه ملک را دریافت خواهد کرد. این حکم قطعی و غیر قابل اعتراض از سمت مستاجر می باشد. پس کمک گرفتن از یک وکیل تخلیه فوری می‌تواند به سریعترین راه گرفتن حکم تخلیه منجر شود.

تخلیه ملک با وکیل تخلیه فوری

حکم تخلیه مستاجر 

یکی از رایج ترین قراردادهای ملکی، قرارداد اجاره است و به تبع این فراوانی، مشکلات مربوط به آن از جمله تخلیه مستاجر نیز بسیار رایج است. اجاره قراردادی است که مستاجر به ازای پرداخت اجاره بها به موجر حق استفاده از مال اجاره را دارد. به موجب آن مستاجر و مالک متعهد به انجام تعهداتی نسبت به یکدیگر خواهند شد و در صورتی که مستاجر به تعهدات موجود در قرارداد عمل نکند، موجر می‌تواند اقدام به دریافت حکم تخلیه مستاجر کند و او را از ملک مسکونی بیرون کند. این موضوع یکی از رایج ترین دعوی ملکی مراجعان گروه حقوقی دادارمنش است که این گروه به بهترین نحو به این دعوا رسیدگی می‌کند. 

تخلیه فوری ملک 

از شایع ترین دعاوی در حال حاضر که بیشترین ورودی پرونده را در شوراهای حل اختلاف به خود اختصاص داده است دعاوی تخلیه  فوری ملک استیجاری می باشد.

قبل از تصویب مصوبه تخلیه ملک  توسط ستاد ملی کرونا،  مطابق قانون روابط موجر و مستاجر پس از انقضای قرارداد اجاره موجر مخیر بود در صورتی که تمایل به تمدید قرارداد اجاره با مستاجر نداشت با مراجعه به شورای حل اختلاف دستور تخلیه مستاجر را دریافت نماید و اقدام به تخلیه فوری ملک نماید. 

در حال حاضر با مصوبات مختلفی که از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب گردیده است موجران زیادی نگران تخلیه فوری ملک استیجاری خود گردیده اند.

وکیل برای تخلیه ملک مسکونی

تفاوت دستور تخلیه ملک با حکم تخلیه ملک چیست؟

تفاوت حکم تخلیه ملک و دستور تخلیه ملک در موارد بسیاری از جمله نحوه اجرا، مدت زمان صدور، پیش شرایط مورد نیاز برای اقدام قانونی و ...  است که در ادامه تمامی شرایط هر یک را به طور مجزا بررسی خواهیم کرد. برای صدور دستور تخلیه ملک، قرارداد باید شرایط زیر را دارا باشد:

  1. قرارداد مربوط به سال 1376 به بعد باشد.
  2. مدت زمان قرارداد به اتمام رسیده باشد.
  3. قرارداد به امضای دو شاهد رسیده باشد.
  4. ملک مورد قرارداد باید مسکونی باشد.
  5. قرارداد موضوع دعوا باید اجاره باشد و نه هیچ نوع قرارداد دیگری.
  6. ملک با سند رسمی اجاره داده نشده باشد و موضوع دعوا سندی عادی باشد.
  7. قرارداد در دو نسخه برای طرفین قرارداد تنظیم شده باشد.
  8. هر دو نسخه قرارداد علاوه بر امضای شاهدین باید به امضای طرفین قرارداد رسیده باشد.

در صورتی که ملک و قرارداد موضوع دعوا همه شرایط بالا را داشته باشند، موجر می‌تواند برای دستور تخلیه ملک اقدام کند. دستور تخلیه ملک ظرف مدت زمان یک هفته صادر و در روز و زمان مشخص توسط یک مأمور اجرا خواهد شد. همچنین در دستور تخلیه ملک، امکان تجدید نظر موجر و اعتراض مستاجر وجود نخواهد داشت.

برای صدور حکم تخلیه ملک، شرایط زیر باید برقرار باشد:

وکیل تخلیه ملک: برای اخذ حکم تخلیه باید اول مطمئن شویم که شرایط صدور دستور تخلیه وجود ندارد؛ چرا که اگر امکان صدور دستور تخلیه وجود داشته باشد، موجر می‌تواند بدون طی کردن مراحل قانونی و ارائه ادله محکمه پسند و کافی به راحتی دستور تخلیه را دریافت کند.

روند صدور حکم تخلیه ملک بدین صورت است که موجر با ادله کافی به مرجع قضایی ذی‌الصلاح مراجعه کرده و پس از پشت سر گذاشتن جلسه رسیدگی و صدور حکم تخلیه ملک، 20 روز زمان تجدید نظر را نیز باید طی کند و در نهایت از مرجع قضایی درخواست کند تا اجرائیه رو برای حکم تخلیه ملک را صادر کند و در نهایت به سراغ اجرای حکم تخلیه ملک برود.

دستور تخلیه

در چه شرایطی می‌توان برای حکم تخلیه ملک اقدام کرد؟​

همانطور که گفته شد، به موجب عقد قرارداد با موضوع یک ملک بین طرفین، هر دو طرف موظف به اجرای شرایط و تعهداتی خواهند بود؛ و در صورتی که هر یک از طرفین نتواند و یا نخواهد به این تعهدات جامه عمل بپوشاند، طرف دیگر حق اقدامات قانونی و پیگیری دعوای حکم تخلیه ملک را دارد. شرایطی که هر یک از طرفین می‌تواند برای اخذ حکم تخلیه ملک اقدام کند، عبارتند از:

  1. اتمام و انقضا زمان اجاره‌نامه، عدم تمدید آن و مقاومت مستاجر نسبت به تخلیه ملک
  2. انتقال ملک اجاره توسط مستاجر به غیر
  3. گذشت 3 ماه از عدم پرداخت وجه اجاره‌بها (ده روز پس از این 3 ماه باید برای ارائه دادخواست اقدام کرد.)
  4. استفاده نامشروع و یا غیرقانونی مستاجر از ملک مورد اجاره

صدور حکم تخلیه ملک در صلاحیت کدام مرجع قانونی است؟​

در خصوص انتخاب و مراجعه به مراجع ذی‌الصلاح برای صدور حکم تخلیه فاکتورهای متفاوتی دخیل است که در ادامه به بررسی ان‌ها خواهیم پرداخت.

1. نوع ملک موضوع دعوی: در صورتی که ملک موضوع دعوی مسکونی باشد، باید شورای حل اختلاف مراجعه کرد اما اگر ملک تجاری باشد باید به دادگاه محل مراجعه نمود. این اختلاف در مراجع به این دلیل است که بر خلاف ملک مسکونی، ملک تجاری مشمول پرداخت مبالغی از جمله حق پیشه و تجارت، سرقفلی و ... نیز می‌باشد.

2. نوع سند تنظیم شده بین طرفین دعوی: اگر سند تنظیم شده رسمی باشد، یعنی در دفاتر اسناد رسمی به ثبت رسیده باشد، برای صدور حکم تخلیه ملک باید به اداره ثبت اسناد مراجعه کرد. اما اگر قرارداد به صورت غیررسمی تنظیم شده باشد، باید به شورای حل اختلاف مراجعه کرد.

حکم تخلیه ملک

دستور تخلیه برای اماکن تجاری نیز صادر می گردد

تخلیه فوری ملک یا همان دستور تخلیه شامل املاک استیجاری مسکونی و تجاری و اداری می گردد و رسیدگی به تمامی این دعاوی در صلاحیت شورای حل اختلاف محل وقوع ملک می باشد.

مگر دادخواست تخلیه ملک تجاری ای مطرح باشد که موضوع آن حق کسب و پیشه و یا سرقفلی است که این خواسته از صلاحیت شورای حل اختلاف خارج و در صلاحیت دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک می باشد.

وکیل تخلیه مستاجر شمال تهران

همانطور که پیش از این اشاره شد، دعاوی تخلیه ملک به دلیل بروز اختلافاتی میان موجر و مستاجر مطرح خواهد شد که پیگیری روند قانونی آن از زمان و حوصله مردمان امروز خارج است. همچنین در مواردی، یک اشتباه کوچک در پیگیری روند قانونی تخلیه ملک می‌تواند سبب هدر رفت زمان، هزینه‌های مالی و زیان‌های دیگر باشد. به همین علت بهترین راه برای پیگیری روند قانونی پرونده‌های ملکی از جمله دعوی تخلیه ملک، بهره‌گیری از مشاوره وکیل تخلیه ملک و یا خدمات وکالت یک وکیل خوب برای تخلیه است. برای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین در خصوص این امور تخلیه ملک بهتر است با وکیل آنلاین در دعاوی تخلیه ملک ارتباط برقرار کنید.

سپردن وکالت خود به یک وکیل تخلیه ملک با تجربه می‌تواند ثمرات زیر را برای شما به دنبال داشته باشد:

  1. حفظ آرامش روانی
  2. جلوگیری از هدررفت زمان
  3. جلوگیری از صرف هزینه‌های بالا
  4. جمع‌آوری و ارائه مستندات مورد نیاز مرجع قضایی ذی‌الصلاح به بهترین نحو ممکن
  5. کاهش زمان رسیدگی و پیگیری پرونده با وجود تسلط بر روند قانونی و عدم بروز اشتباهات قانونی
  6. افزایش احتمال پیروزی در پرونده ملکی

گروه حقوقی دادارمنش با سابقه‌ای درخشان در زمینه حل و فصل پرونده‌های ملکی و با همکاری با وکیل تخلیه ملک خانم با تخصص، آماده ارائه خدمات حقوقی و مشاوره با وکیل تلفنی در خصوص دعاوی ملکی در شرق و شمال تهران به شما عزیزان است. تنها کافی است با ما در ارتباط باشید. سایر مقالات ملکی را می توانید در صفحه مقالات وکیل ملکی مشاهده کنید.

ادامه محتوا بستن

شماره‌ تماس

درخواست مشاوره حقوقی​

سوالات متداول در خصوص تخلیه ملک

          تخلیه مستاجر چقدر زمان می‌برد؟

مدت زمان تخلیه مستاجر بستگی به نوع قرارداد اجاره دارد اگر قرارداد اجاره شرایط مذکور در ماده 3 قانون روابط موجر و مستاجر را داشته باشد، بین 10 روز تا یک ماه طول می کشد ولی درصورتی که شرایط فوق را نداشته باشد حکم تخلیه باید صادر شود که سه ماه و در مواردی ممکن است تا یکسال طول بکشد.

           آیا صدور دستور تخلیه برای اماکن تجاری ممکن است؟

بله اماکن صدور دستور تخلیه برای اماکن تجاری وجو دارد مگر اینکه موضوع سرقفلی و حق کسب و پیشه باشد که در صلاحیت دادگاه عمومی است.

         شرایط دستور تخلیه چیست؟

  • قراداد اجاره کتبی موجود باشد.
  • در قرارداد مدت ذکر شده باشد و حتما مدت به پایان رسیده باشد.
  • حداقل دوشاهد قرارداد را امضاء نموده باشند.

           دستور تخلیه چه فرقی با حکم تخلیه دارد؟

دستورتخلیه ملک فوری می باشد به مستاجر ابلاغ نمی گردد و قابل اعتراض نیست ولی  برای حکم تخلیه جلسه رسیدگی تعیین می شود و حکم تخلیه ملک به مستاجر ابلاغ می گردد و قابل تجدیدنظرخواهی می باشد. به طور کلی زمان رسیدگی به حکم تخلیه طولانی تر و روندرسیدگی در آن در مقایسه با دستور تخلیه بیشتر می باشد به تبع دارای هزینه بیشتری هم است.

 

مقالات مرتبط با تخلیه ملک
4.9/5 - (12 امتیاز)

9 پاسخ

  1. سلام عرض شد
    ما با مستأجر‌مون به مشکل خوردیم،
    برای تخلیه مستاجر وکیل با تجربه و خوب می‌خوایم

    1. سلام دوست عزیز،
      برای دریافت مشاوره از وکیل تخلیه مستاجر گروه حقوقی دادارمنش با شماره 02126750696 تماس بگیرید

  2. آیا میشه تخلیه ملک رو متوقف کرد یا اینکه اگر رفت برای اجرا دیگه رفته؟؟

    1. با سلام،
      در خصوص شرایط تخلیه مستاجر، بسته به شرایط پرونده و علت آن ممکن است اجرای حکم را متوقف یا زمان آن را طولانی نمود؛ البته تحت شرایطی

  3. بعد از فوت پدرم برادرم خونه پدری مون هرساله اجاره میده میتونم ازش شکایت کنم ؟

    1. با سلام شما می توانید با تقدیم دادخواست اقدام به تخلیه ملک نموده و یا در صورت تمایل اجاره بها را دریافت نمایید.

  4. سلام همسایه ی ما دارن خونشون رو بازسازی میکنن و بیشتر از 6 ماه هست مزاحمت های زیادی برای ما ایجاد شده اعم از آلودگی ها و صدای ایجاد شده آیا می تونیم ازشون شکایت کنیم ؟

    1. با سلام، بازسازی نیازمند اخذ مجوز از شهرداری می باشد، شما می توانید از طریق شهرداری محل و یا شورای حل اختلاف اقدامات قانونی لازم را انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گروه حقوقی دادارمنش مدافع حقوق شماست
با ما در تماس باشید