گروه حقوقی دادارمنش

ویرایش محتوا
وکیل-پایه-یک-دادگستری

اگر نیاز به تنظیم قرارداد دارید از وکیل قرارداد غافل نشوید. در امور تنظیم قرارداد نیاز به تعیین موضوع، مشخص شدن طرفین قرارداد، بررسی مشکلات و همینطور برآورد هزینه ها است. وکیل تنظیم قرارداد می تواند به شما کمک کند تا داوری در قراردادها را بشناسید و زمان خود را صرف دادگاه نکنید. وظایف وکیل قرارداد، داوری در قرارداد و ویژگی های آن و همینطور فواید مربوط به وکیل قرارداد از مواردی است که قطعاً باید بررسی شود.

وکیل قرارداد گروه حقوقی دادارمنش

مشاوره مستقیم با وکیل

گزارش روند پرونده بصورت هفتگی

پیگیری پرونده تا مرحله پایانی

پرداخت به صورت اقساطی

پروسه تنظیم قرارداد با وکیل

هر قراردادی با هر ماهیتی و موضوعی نیاز به تنظیم اصولی دارد. تنظیم اصولی قرارداد باعث می شود تا جلوی مشکلات احتمالی گرفته شود. مراحلی که وکیل تنظیم قرارداد طی می کند از قرار زیر است:

عدد 1

عنوان و موضوع قرارداد: اولین موضوعی که باید در قراردادها ذکر شود این است که قرارداد از چه نوعی بوده و شرایط موضوع آن به چه صورت است. مثلاً اگر قرار به تنظیم قرارداد فروش یا خرید است باید موضوع آن دقیقاً مشخص شود. این رویکرد سبب می شود تا جلوی ابهام و اختلاف در آینده گرفته شود.

عدد 2

اطلاعات کامل طرفین: وکیل تنظیم قرارداد می بایست اطلاعات کامل و مشخصات افرادی که درخواست تنظیم قرارداد دارند تا ذکر نماید. مثلاً اطلاعاتی از قبیل شناسنامه، کد ملی و آدرس کامل محل سکونت بسیار پر اهمیت است و قطعاً باید رسیدگی شود.

عدد 3

مدت زمان و مبلغ قرارداد: قراردادها طبق مدت زمان مشخصی قید می شوند و به طور کلی در قرارداد می بایست تاریخ آغاز و اتمام به طور دقیق قید شود. دقت کنید که قراردادها به طور کلی بر اساس تاریخ پرداخت و تسویه حساب صورت می گیرد.

عدد 4

تعهدات و شروط: مهمترین بخشی که وکیل قرارداد باید رعایت نماید تعهدات و شروط است. در این بخش وکیل بر اساس موضوع و نوع قرارداد می بایست شروط ضمن عقد قرارداد را تعیین کند. همینطور نیاز به مشخص کردن تعهدات طرفین است. بسیار مهم است که هر شخصی چه تعهدی نسبت به فرد مقابل دارد. همینطور نیاز است اختلافات احتمالی در آینده نیز حدس زده شود. مثلاً باید تعیین خسارت صورت بگیرد. شرایط برای امکان فسخ قرارداد وجود داشته باشد.

فواید تنظیم قرارداد توسط وکیل دعاوی قرارداد

  1. تنظیم قرارداد در سریع ترین زمان ممکن
  2. رعایت استانداردهای قانونی
  3. بررسی مشکلات احتمالی
  4. ارائه بهترین راه حل ها برای درگیری ها
  5. تنظیم قرارداد به گونه ای که هزینه های آن کاهش پیدا نماید.
  6. وکیل قراردادهای تجاری تضمین می کند که میزان سودآوری چقدر است.
داوری در قراردادها

داوری در دعاوی قراردادها

شاید برای شما هم سوال باشد که داوری در قراردادها به چه معنی است؟ افراد در جامعه معمولاً در امور مختلف اقتصادی و سیاسی و ... نیاز به انعقاد قرارداد دارند. انعقاد قرارداد سبب می شود تا طرفین به فعل یا عدم فعل کاری الزام شوند. قانون این اجازه را به افراد داده است که برای حل اختلافات مربوط به قرارداد خود به یک شخص که شهرت و معلومات بالایی دارند مراجعه نمایند. این روند سبب می شود تا دیگر نیازی به رفتن به مراجع قضایی نباشد. این روش برای حل اختلاف ها داوری در قراردادها محسوب می شود. در واقع از کینه توزی ها کاسته شده و در نهایت رضایت در نتیجه قرارداد رخ می دهد. گاهی اوقات پس از انعقاد قرارداد، طرفین به صورت عمد یا غیر عمد از تعهد خودداری می کنند. همینطور به دلایل مختلف اگر به مشکل برخوردند برای حل اختلاف می توانند روش های تمسک را انتخاب کنند.

 مثلاً مراجعه به دادگاه یکی از روش هایی است که معمولاً در ابتدا به ذهن افراد می رسد. در این روش کثرت پرونده مطرح است که پروسه زمان بری محسوب می شود. مهمترین مزیت داوری در قراردادها سرعت رسیدگی به امور است. در واقع مدت داوری باید مشخص باشد تا هیچ تاخیری رخ ندهد. زمان شروع فعالیت داوری مربوط به روزی است که داور قبول سمت کرده و همه اطلاعات از جمله موضوع اختلاف و مشخصات طرفین قرارداد به داور ابلاغ می شود. دارو باید صلاحیت خود را احراز نماید. پس از اینکه داور انتخاب شد نیاز به پرداخت حق الزحمه خواهد بود. این هزینه به عهده طرفین قرارداد است مگر اینکه خلاف آن صورت بگیرد.

ادامه محتوا بستن
مشاوره حقوقی با وکیل قرارداد گروه حقوقی دادارمنش

مشاوره حقوقی با وکیل قرارداد

جهت دریافت مشاوره حقوقی با وکیل متخصص قرارداد به صورت حضوری و تلفنی می توانید با گروه حقوقی دادارمنش و وکیل قرارداد این گروه حقوقی در ارتباط باشید. جهت ارتباط با وکیل قرارداد از گروه حقوقی دادارمنش، اطلاعات خواسته شده در فرم زیر را وارد کنید یا با شماره 021284260 تماس حاصل فرمایید.

درخواست مشاوره حقوقی​

شماره‌ تماس

وکیل قرارداد کیست؟

اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که فکر می کنید برای تنظیم قرارداد نیازی به وکیل ندارید بهتر است با دقت بیشتری این متن را مطالعه کنید. وکیل تنظیم قرارداد، وکیل پایه یک دادگستری است. او در همه حوزه های حقوق از نظر دانش و تخصص تکمیل است. بیشترین سطح تخصص او در زمینه تنظیم مدل های مختلف قرارداد است. به زبانی ساده تر وکیل متخصص قرارداد به شما کمک می کند تا بتوانید در هر زمینه ای یک قرارداد کاملاً استاندارد، اصولی و قانونی با طرف مقابل منعقد کنید. وکیل قرارداد به همه قوانینی که باید در قرارداد قید شود آگاهی کامل دارد. او می تواند یک قرارداد را از نظر حقوقی به درستی منعقد سازد. از سوی دیگر او می تواند بهترین راهکار را برای قراردادهای پیچیده ارائه دهد تا کمترین ضرر متوجه افراد شود. مشاوره حقوقی تلفنی که از سوی وکیل تنظیم قرارداد ارائه می شود کمک می کند تا در آینده گرفتار مشکلات قراردادی نشوید.

ویژگی‌های بهترین وکیل قرارداد

از آنجایی که وکیلان زیادی در زمینه انعقاد قرارداد فعالیت می کنند چه خوب است ویژگی های بهترین وکیل در این زمینه را شناسایی کنیم.

  1. آگاهی و تخصص وکیل قرارداد: اولین و مهمترین ویژگی یک وکیل که در زمینه قرارداد فعالیت می کند داشتن آگاهی و تخصص کافی است. او باید به همه قوانین مندرج در قرارداد تسلط کافی داشته باشد. همینطور شرط ارجاع به داوری، حق فسخ و همینطور بیان نحوه جبران خسارت نیز باید از سوی او کاملاً بررسی شود و شرایط سنجیده شود.
  2. تسلط وکیل به حداقل دو زبان رسمی: یکی از مواردی که معمولاً در انتخاب وکیل قرارداد به آن دقت نمی شود تسلط وکیل به زبان غیر از فارسی است. انتظار می رود که وکیل بتواند به زبان انگلیسی نیز صحبت کند. زبان انگلیسی در بسیاری از قراردادهای تجاری یک زبان پایه محسوب می شود و اصول اجرایی مخصوص به خود را دارد.
  3. بررسی دقیق هزینه ها: وقتی وکیل قرارداد را انتخاب می کنید یکی از اهداف شما این است که از بروز هزینه های احتمالی تا حد امکان جلوگیری شود. در واقع وکیل باید بتواند هزینه های احتمالی ناشی از اشتباهاتی که ممکن است رخ دهد را به حداقل برساند. بنابراین او باید تسلط کافی و کامل به هزینه داشته باشد و دید وسیعی در این زمینه ایجاد نماید.
  4. تسلط به بحث داوری: گاهی دیده می شود در تنظیم یک قرارداد مشکلاتی ایجاد می شود و یا درگیری رخ می دهد. وکیل تنظیم قرارداد می بایست آگاهی بالایی در زمینه داوری داشته باشد و همینطور شرایط ارجاع آن را به خوبی بلد باشد. به این ترتیب در صورتی که در مسیر قرارداد مشکلی ایجاد شد طرفین در صورت بروز اختلاف نیازی به حضور در دادگاه ندارند و می توانند مشکل را به واسطه داوری حل و فصل نمایند.

انواع قراردادها در دعاوی قرارداد

قراردادها در قانون مدنی انواع مختلفی دارند. هر یک از قراردادها بر اساس شرایط و موقعیتی که دارند ارزش گذاری می شوند.

عقد معوض یکی از افراد قراردادها محسوب می شود. عقد معوض به عقدی گفته می شود که به موجب ماهیت خود از دو بخش مهم برخوردار باشد. در این عقد هر یک از طرفین در برابر مالی که پرداخت می کنند و یا تعهدی که عهده دار می شوند مال یا تعهد دیگر را برای خود در نظر می گیرند.

عقد غیر معوض نیز وجود دارد. در عقد غیر معوض یک یا چند نفر در برابر یک یا چند نفر دیگر متعهد به کاری می شوند و یا مالی را به شکل رایگان به غیر تملیک ارائه می کنند. در این قرارداد نیازی به اجرای مال یا تعهد برای سایر افراد نخواهد بود. عقد مجانی نیز وجود دارد. در عقد مجانی یک یا چند نفر در برابر یک یا چند نفر دیگر به کاری متعهد می شوند. به این ترتیب نیز مالی رایگان به غیر تملیک ارائه می شود. در این راستا برای فرد یا افرادی التزام ایجاد می شود.

انواع دعاوی قرارداد نیز وجود دارد که می بایست به شکل اصولی سنجیده شود. اولین موضوع مربوط به الزام به ایفای تعهد است. یکی از مهمترین و پرتعدادترین دعاوی ها در حوزه قرارداد محسوب می شود. هر قراردادی نیز شامل مجموعه ای از تعهدات برای طرفین قرارداد است. الزام به تحویل مبیع از دیگر مواردی است که توسط وکیل قرارداد سنجیده می شود. در قراردادهای خرید و فروش ملک و یا مبایعه نامه خودرو نیاز است که فروشنده پس از دریافت ثمن معامله از تحویل مبیع خودداری نماید. این موضوع در مورد خودرو بسیار اهمیت دارد.

دعاوی فروش یا انتقال مال غیر

یکی از جرائم کیفری که مرتبط با قراردادها است مربوط به فروش مال غیر است. در دعوی فروش مال غیر متهم مال شخصی دیگر را در طی قرارداد مبایعه نامه به شخص دیگری انتقال می دهد. در این شرایط شاکی مالباخته بوده و از متهم شکایت می کند.

دعاوی تخلیه و فک رهن

این دعاوی مربوط به قراردادهای رهن و اجاره است. در این دعاوی مالک تصمیم می گیرد که درخواست خالی کردن ملک خود و تحویل گرفتن آن را دهد. معمولاً چنین تصمیمی زمانی قانونی است که تخلیه ملک بعد از زمان اتمام قرارداد اجاره و یا به واسطه تخطی از شروط مندرج در قرارداد اجاره صورت بگیرد. دعاوی تخلیه در صلاحیت شوراهای حل اختلاف وجود دارد.

دعاوی سرقفلی

قرارداد سرقفلی از مهمترین قراردادهایی است که نیاز است تا وکیل قرارداد به دقت در مورد آن تصمیم گیری نماید. این مدل قراردادها بسیار پیچیده هستند و نیاز به دقت بالایی در بررسی آن خواهد بود.
در آخر باید گفت در این زمینه تنها یک وکیل آنلاین خوب و کاربلد می‌تواند به شما کمک کند؛ وکیل قرارداد گروه حقوقی دادارمنش بهترین انتخابی است که می‌توانید در زمینه دعاوی قرارداد داشته باشید.

ویژگی های داور در دعاوی قراردادها

بر اساس ماده 458 قانون آیین دادرسی مدنی در خصوص داوری در قراردادها صحبت شده است. در این زمینه نیاز است داور و موضوع داوری مشخص باشد. یک سری شرایط برای تنظیم موافقت نامه داوری مطرح است که باید رعایت شود. موضوع اول مربوط به اهلیت طرفین در داوری قراردادها است. بر اساس ماده 190 قانون مدنی نیاز است تا طرفین قرارداد که قصد و اختیار دارند برای معامله مشروط باشند و همینطور مورد معامله نیز مشخص شود. موضوع موافقتنامه نیز باید قابلیت ارجاع به داوری در قرارداد را داشته باشد. هر شخص می تواند به عنوان داور مشخص شود مگر اینکه منع قانونی وجود داشته باشد. منظور از منع قانونی این است که شخص از اهلیت قانونی برخوردار نباشد. از سوی دیگر اگر شخص مورد نظر حکم قطعی دادگاه داشته باشد از داوری منع می شود. همه قضات و کارمندان دادگاه حق داوری ندارند. افرادی که سن آنها کمتر از 25 سال است نیز نمی توانند داور در دعاوی شناخته شوند.

کسانی که در دعوی ذینفع هستند اجازه داوری نخواهند داشت. کسانی که به عنوان وکیل یا کفیل یکی از اصحاب دعوای باشد نیز منع داوری دارد. در نهایت کارمندان دولتی در حوزه ماموریتشان نیز شرایط داوری ندارند. طرفین قرارداد می توانند قبل یا بعد از وقوع اختلاف، داور خود را انتخاب نمایند. انتخاب داور بر اساس شخص ثالث به مرجع قضایی سپرده می شود. برای معرفی داور نیاز است که یکی از طرفین داور مورد نظر خود را به واسطه اظهارنامه رسمی به طرف دیگر معامله معرفی نماید. در صورتی که داوران معین نشده باشد دادگاه تصمیم به معرفی داور می گیرد.

الزام به تنظیم سند رسمی

در چه صورتی داوری در قرارداد زائل می شود؟

معمولاً از وکیل قرارداد سوال می شود که در چه صورتی داوری در قرارداد زائل می شود؟ یکی از موارد مربوط به زمانی است که طرفین قرارداد به توافق برسند. در صورتی که یکی از طرفین فوت نماید و یا محجور شود نیز این رویکرد صورت می گیرد. غیر ممکن بودن امر داوری نیز از مواردی است که سبب می شود تا داوری زائل شود. گاه طرف قرارداد تمایلی به انتخاب شخص معین برای داوری ندارد. گاه نیز در طی زمان مشخص شده رای داوری صادر نمی شود. اگر مدت داوری منقضی شده باشد در نهایت مشکلات مربوط به داوری رخ می دهد. حکم به بطلان رای داوری اگر ثبت و تایید شود باز هم پروسه داوری با مشکل روبرو است. در صورتی که دعوی اصلی زائل شود هم داوری از بین می رود.

وکیل فسخ قرارداد ها

شما به واسطه وکیل فسخ قرارداد می توانید جلوی هزینه های سرسام آور را بگیرید. 

هزینه‌ها و حق الوکاله وکیل قرارداد

در مورد هزینه های تنظیم قرارداد سوالات زیادی پرسیده می شود. هزینه های تنظیم قرارداد باید توسط وکیل متخصص در این حوزه مشخص شود. هزینه تنظیم قراردادها می بایست از حیث حقوقی و همینطور پیچیدگی های مربوط به آن سنجیده شود. بسیار مهم است که تنظیم قرارداد به بهترین شکل صورت بگیرد. وکیل تنظیم قرارداد در تعیین میزان حق الوکاله باید بتواند در ابتدا نوع قرارداد را بررسی کند. همینطور نیاز است تا هزینه های مربوط به مشاوره را بررسی کند. هزینه های مربوط به مشاوره معمولاً گران نیستند و این موضوع سبب می شود که بتوانید در مورد هزینه ها بهترین تصمیم گیری را داشته باشید.

به این ترتیب شرایط به شکلی است که هزینه مشخصی در مورد وکیل قرارداد وجود نخواهد داشت و همه اصول اجرایی به طور دقیق سنجیده می شود. قوانین تجاری و حقوقی در برخی از شرایط با هزینه های مختلفی همراه است. هر یک از هزینه های یاد شده می تواند در نهایت بر روی حق الوکاله تاثیرگذار باشد بنابراین این موضوع نیز به نوبه خود حایز اهمیت است.

نحوه انجام امور داوری در قرارداد

داوران می بایست طرفین دعوی و وکلای آن را دعوت نمایند. با توجه به موردهای رسیدگی نیاز است موضوع جلسه تشکیل شود. در نهایت با اکثریت آرا، نظر اصلی مشخص و صادر می شود. رای صادر شده پس از ابلاغ به طرفین تا 20روز شرایط اعتراض دارد.  شما می توانید به کمک گروه حقوقی دادارمنش بهترین تصمیم گیری در خصوص تنظیم قراردادها داشته باشید.

وکیل قرارداد می تواند در خصوص موضوع قرارداد، شرایط قرارداد و همینطور شروط مربوطه بهترین مشاوره ها را ارائه دهد. وکیل قرارداد بهترین تصمیم گیری در مورد انتخاب داوری را خواهد داشت. دقت کنید که وکیل قرارداد به نوبه خود می تواند همه امور را دقیق و اصولی بررسی نماید. وکیل قرارداد می تواند شرایط مربوط به قراردادها را تنظیم کند و در این زمینه بهترین شرایط مدنظر قرار می گیرد. در بهترین شرایط اصول اجرایی مربوط به قراردادها باید سنجیده و اصولی در نظر گرفته شود. برگه اجراییه در این زمینه بسیار پر اهمیت خواهد بود.

وکیل قرارداد می تواند در خصوص موضوع قرارداد، شرایط قرارداد و همینطور شروط مربوطه بهترین مشاوره ها را ارائه دهد. وکیل قرارداد بهترین تصمیم گیری در مورد انتخاب داوری را خواهد داشت. دقت کنید که وکیل قرارداد به نوبه خود می تواند همه امور را دقیق و اصولی بررسی نماید. وکیل قرارداد می تواند شرایط مربوط به قراردادها را تنظیم کند و در این زمینه بهترین شرایط مدنظر قرار می گیرد. در بهترین شرایط اصول اجرایی مربوط به قراردادها باید سنجیده و اصولی در نظر گرفته شود. برگه اجراییه در این زمینه بسیار پر اهمیت خواهد بود.

ادامه محتوا بستن

سوالات متداول در ارتباط با وکیل دعاوی قرارداد

برای تنظیم قرارداد به شکل استاندارد چه شرایطی لازم است؟

بر اساس قانون مدنی و تغییراتی که در این قانون شکل گرفته است اولین موضوع مربوط به رضایت طرفین است. همینطور شرعی بودن معامله و تعیین موضوع معامله نیز بسیار پر اهمیت است.

در گروه حقوقی دادارمنش چه نوع قراردادهایی تنظیم می شود؟

وکیل متخصص قرارداد در مجموعه دادارمنش تسلط کافی برای اجرای هر نوع قرارداد تجاری و حقوقی بر اساس قانون دارد و این موضوع می تواند بهترین شرایط را داشته باشد.

در تنظیم قراردادهای تجاری و حقوقی شرط رجوع به داوری به چه صورت است؟

طرفین می توانند در قرارداد اصلی و یا در قرارداد مجزا شرایط رجوع به داوری را فراهم سازند.

4.8/5 - (5 امتیاز)

4 پاسخ

  1. سلام ببخشید من و همسرم یک قراردادی بینمون بستیم گ.فقط خودمون
    آیا نیاز به شاهد هم هست؟
    اگه نه اعتبار داره؟؟

    1. سلام؛خیر! در اصل باید بیان نمود که در غالب قراردادها وجود و امضای شاهد به هیچ عنوان شرط صحت محسوب نمی‌گردد و به صرف امضای طرفین قرارداد برای صحت قرارداد کفایت می‌کند.

  2. آیا قراردادی که می‌بندیم بین دو نفر کافیه یا باید یه جا ثبت بشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. با سلام؛ اگر برای انجام کاری قصد مشارکت دارید، باید پیش از امضای قرارداد با مشورت یک مشاور حقوقی متخصص، سعی کنید، منافع و سود و زیان خود را کاملا مورد بررسی قرار دهید و نسبت به قانونی بودن آن اطمینان حاصل کنید. شما می‌توانید در این زمینه از وکیل قرارداد گروه حقوقی دادارمنش مشاوره بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گروه حقوقی دادارمنش مدافع حقوق شماست
با ما در تماس باشید