گروه حقوقی دادارمنش

ویرایش محتوا
وکیل-پایه-یک-دادگستری
مشاوره حقوقی چیست؟

در پاسخ به پرسش «مشاوره حقوقی چیست؟» باید گفت مشاوره حقوقی یعنی راهنمایی و کمک از کسی که به مسائل حقوقی کاملاً آگاه است. کسی که توانایی تحلیل مسائل مختلف را دارد. مطالب پیش رو توسط وکیل دادگستری گروه حقوقی دادارمنش برای شما آورده شده است؛ لذا با ما در این مقاله همراه باشید تا به طور کامل با وظایف مشاوره حقوقی، اهمیت و ویژگی های آن آشنا شوید.

تفاوت وکیل با مشاوره حقوقی

یکی از تفاوت هایی که وکیل با مشاور حقوقی دارد این است که فارغ التحصیلان در رشته حقوق می توانند در سازمان های دولتی به عنوان مشاور حقوقی فعالیت کنند، در صورتی که وکیل با گذراندن آزمون وکالت می تواند پروانه وکالت خود را دریافت کند. از دیگر تفاوت های وکیل و مشاور حقوقی در این است که مشاور حقوقی نمی تواند به استخدام شرکت های رسمی محل فعالیت خود در بیاید. وی با توجه به ساعاتی که در شرکت مشغول است، قرارداد می بندد.  از مهم ترین تفاوت های میان وکیل و مشاوره حقوقی  این است که مشاوران حقوقی می توانند به افراد و شرکت‌های مختلف مشاوره بدهند اما معمولا وکلا در زمینه جرم و مشکل ایجاد شده به فرد مشاوره می ‌دهند. در نتیجه شما می‌توانید در هر زمینه حقوقی از مشاوره حقوقی ما درخواست مشاوره داشته باشید.

شرح وظایف مشاور حقوقی

  • امور مربوط به دعاوی

                    مشاوره حقوقی چیست؟ ممکن است هنگام فعالیت شرکت ها و سازمان ها دعاوی مختلفی صورت بگیرد.
                 در این هنگام به جای عقد قرارداد با دادگستری از مشاوران حقوقی کمک می ‌گیرند. مشاور حقوقی در صورت داشتن پروانه وکالت به عنوان وکیل شرکت               مشکل را برطرف می کند.

  • امور مربوط به قراردادها

             در برخی از شرکت ها قراردادهایی مربوط به امور کاری بسته می شوند که مشاور حقوقی بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد.
        وی پیش نویس ها را بر عهده می گیرد، حتی بعضی اوقات این قراردادها تنها در صورت امضای مشاوران حقوقی به توافق نهایی می ‌رسند.

  • امور مربوط به پژوهش ها

            در طی انجام امور پروژه وظیفه مشاوره حقوقی چیست؟ در این امور، مشاوره حقوقی به مطالعات حقوقی موضوع مورد پژوهش می پردازد.
       وی گاهی اوقات مسیر پژوهش های انجام شده در خصوص با ارگان های دولتی را می تواند طی انجام مراحلی تغییر دهد.

  • ارائه پیش نویس و تنظیم قرارداد

          مشاور حقوقی باید تمام مسئولیت ها، خسارات، اختیارات، فسخ ضمانت ها و شروط عقد را در پیش نویس ثبت کند. وی نباید اجازه بدهد که از سوی                     کارفرما ابهامی وجود داشته باشد. همچنین باید قوانین را مدنظر قرار دهد زیرا نادیده گرفتن قوانین در هر قراردادی موجب از بین رفتن آن می شود.

مطالعه کنید
مشاوره حقوقی مهریه

مشاور حقوقی موظف است توافق نامه هایی که بین افراد و شرکت ها رد و بدل می شود را مورد بررسی قرار دهد. وی موظف است بهترین منفعت و نتیجه را برای شرکت به دست آورد. 

شماره‌ تماس

ویژگی های یک مشاور حقوقی ماهر

یک مشاور حقوقی ماهر باید ویژگی هایی همچون امین و قابل اعتماد بودن، داشتن دانش حقوق کافی، قدرت تصمیم گیری بالا، قدرت تکلم و بیان کردن مسائل و مشکلات حقوقی به زبان مردم و عدم منفعت طلبی را در خود داشته باشد.

  • قابل اعتماد بودن

            یک مشاور حقوقی خوب اول از همه باید مورد اعتماد باشد تا فرد بتواند اسرار خود را به راحتی برای او بازگو کند.
           در این زمینه مشاوره حقوقی از مسئولیت بالایی برخوردار است.

  • داشتن دانش حقوقی کافی

              این فرد باید به همه قوانین و مسائل حقوقی مسلط باشد. به طوری که به افرادی که مشاوره می دهد کمک کند
    با قوانین آگاه شوند و ذهنیت افراد را با  کارهایی که می کنند و عواقب آن هوشیار سازد.

  • قدرت تصمیم گیری بالا

            یک مشاور حقوقی باید بتواند در بازه زمانی کوتاه، تصمیم درست را بگیرد و با توجه به تصمیم درست خود، فرد مقابل را راهنمایی کند. در مسئله مهمی چون ازدواج نیز این امر باید رعایت شود، لذا گروه حقوقی دادارمنش با کادر مجرب و حرفه ایی که دارد در این زمینه حرف اول را میزند؛ در صورت نیاز می‌توانید از مشاور حقوقی ازدواج درخواست مشاوره داشته باشید.

  • داشتن قدرت تکلم

         یک مشاور باید قدرت تکلم بالایی داشته باشد. به طوری که در حین آگاهی از اطلاعات و قوانین بتواند
          با قدرت تکلم بالا  افراد را در راه درست و موثر راهنمایی کند.

  • بیان کردن مسائل حقوقی به زبان مردم
مطالعه کنید
وکیل جهت مشاوره

          ممکن است برخی افراد نتوانند مسائل حقوقی را به خوبی درک کنن.
در این شرایط مشاور حقوقی باید بتواند با زبان عامه، مردم را متوجه مسائل حقوقی کند تا افراد به راحتی مسائل را درک کنند.

  • عدم منفعت طلبی

        مشاور حقوقی نباید منفعت طلب باشد و تنها منافع خود را در نظر بگیرد.
مشاور باید آگاه نمودن افراد را جهت برقراری عدالت و پیشبرد حقوق هدف خود قرار دهد.

شما می‌توانید تمام ویژگی های ذکر شده فوق را در مشاور حقوقی گروه  دادارمنش بیابید. به گونه ای که می‌توانید در زمینه طلاق از آنها مشاوره حقوقی طلاق بخواهید

در چه زمینه هایی می توان مشاوره حقوقی گرفت؟

مشاوران حقوقی در زمینه های متعددی  افراد را راهنمایی می کنند. در این بخش چند مورد را بیان می‌کنیم.

  1. در زمینه تصادفات و خسارت ها.
  2. قوانین مربوط در زمینه سهل انگاری ها و حوادث به وجود آمده.
  3. مشاوره در زمینه قوانین تجاری.
  4. مشاوره در زمینه حفاظت و رعایت حقوق مصرف کنندگان.
  5. مشاوره در زمینه شرکت ها و سازمان ها.
  6. مشاوره در زمینه ارث و میراث.
  7. مشاوره حقوقی در زمینه دفاتر اسناد رسمی.

در تمامی این زمینه های نام برده شده مشاوران حقوقی مشغول به راهنمایی و کمک به افراد هستند.

آگاهی از اهمیت مشاوره حقوقی

اهمیت مشاوره حقوقی چیست؟

اهمیت مشاوره حقوقی چیست؟بسیاری از افراد در زمینه های کیفری، قضایی، حقوقی و خانوادگی آگاهی کامل از حقوق خود ندارد. آنها نمی دانند که چگونه حق خود را می توانند پس بگیرند. همین مسئله باعث شده است مشاوره حقوقی از اهمیت بالایی برخوردار شود. همانطور که برای سلامت پوست و مو از مشاوره تخصصی پوست و مو کمک می گیریم، باید در زمینه مسائل حقوقی خود هم از مشاوره کمک بگیریم . اگر افراد بدون مشورت با متخصص شکایت کنند ممکن است وقت زیادی در فرایند پرونده تلف شود. یکی دیگر از اهمیت هایی که مشاوره حقوقی دارد این است که هنگامی که فرد بدون آگاهی از قوانین کاری را انجام می دهد، امکان طرح دعوای دوباره از فرد گرفته می‌شود.

این محرومیت برای همیشه برای فرد به وجود می آید که وجود مشاور حقوقی در این شرایط مانع طرح چنین مسئله ای می شود و باعث شده فرد به حقوق از دست رفته خود برسد. از دیگر اهمیت هایی که یک مشاوره حقوقی می تواند برای فرد داشته باشد این است که تدوین پرونده شخصی به شیوه سازماندهی را برای شما انجام می‌دهد. وی از آداب و رسوم دادگاه آگاهی کامل دارد. همچنین عدم پیوند احساسی  مشاور با موضوع پرونده کمک بسیاری به شما می کند.

مطالعه کنید
بررسی اهمیت مشاوره حقوقی طلاق برای زوجین

مشاوره حقوقی آنلاین

امروزه امکان استفاده از خدمات مشاوره حقوقی به صورت آنلاین فراهم شده است. بنابراین اکثر افراد می توانند بدون نیاز به مشاوره حقوقی حضوری به صورت آنلاین مشاوره لازم را دریافت کنند.

مشاوره حقوقی آنلاین تمام خدمات خود را در همه زمینه های مختلف به صورت آنلاین در اختیار مردم قرار می ‌دهد. به طوری که افراد می توانند با راهنمایی های مشاوره مشکلات خود را برطرف کنند. در این روش شما دیگر نیازی به پرداخت هزینه های سنگین برای رفع مشکل خود ندارید؛ زیرا این موسسه تمام جوانب کار خود را سنجیده و از تیم مدیریتی بسیار هوشمند و  قوی برخوردار است. وکیل آنلاین گروه حقوقی دادارمنش این افتخار را دارد که به شما عزیزان دربرخی از زمینه های حقوقی مشاوره آنلاین بدهد.

مشاوره حقوقی حضوری

مشاوره حقوقی حضوری برای رفع مشکل به وجود آمده راه حل خواهد داشت. فرد در جلسه اول مشکلات خود را بیان کرده و مشاور به چگونگی رفع مشکل می‌پردازد. میتوانید با حضورتان در دفتر وکالت گروه حقوقی دادارمنش مشاوره حضوری دریافت کنید.

یک مشاوره حقوقی حضوری برای شما مانند چراغ راهی در تاریکی است که شما را به سوی روشنایی هدایت و راهنمایی می‌کند. این فرد با توجه به دانش و مهارت کافی که دارد، شما را از عواقب جبران ناپذیر و زیان آور آگاه می کند. معمولا مشاوران حقوقی حضوری در زمینه های طلاق و مهریه، نفقه، وکیل ملکی،  وکیل چک، وکیل بانکی، وکیل اداری و … فعالیت می کنند.

مشاوره حقوقی تلفنی

با توجه به شرایط اقتصادی امروزه بسیاری از مردم توان پرداخت مشاوره حقوقی حضوری را ندارند؛ زیرا این مشاوره هزینه های سنگین تری نسبت به مشاوره حقوقی تلفنی دارد.

در دو دهه اخیر موسسه مشاوره حقوقی تلفنی یکی از خدمات حقوقی خود را به روش تلفنی با صدها وکیل و مشاور حقوقی کاربلد و ماهر در اختیار مردم قرار داده است. می توان گفت مشاوره حقوقی تلفنی گزینه‌ای مناسب برای اقشار کم درآمد جامعه است. این عزیزان با پرداخت هزینه معقول می توانند از بهترین و با کیفیت ترین وکلای حقوقی در جهت رفع مشکل خود کمک بگیرند. شماره وکیل پایه یک دادگستری گروه حقوقی دادارمنش برای شما عزیزان که به مشاوره حقوق نیاز دارید در اختیارتان قرار داده است تا بتوانید به راحتی با صرفه جویی در وقت و هزینه خود، بهترین مشاوره حقوقی را دریافت نمایید.
جهت دریافت مشاوره حقوقی می‌توانید به باکس های زیر نیز مراجعه فرمایید.

مطالعه کنید
اخطاریه دادگاه

حوزه های مختلف مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی چیست؟ مشاور حقوقی در حوزه های مختلفی همچون حقوق تجاری، حقوق کیفری، حقوق خانواده، حقوق مربوط به حوادث و جراحات، بهداشت، درمان و قوانین مربوط به مهاجرت فعالیت می‌کند.

  • حقوق تجاری

مشاور حقوقی می تواند در هنگام افتتاح شعبه جدید شرکت های تابعه فعالیت داشته باشد. علاوه بر این، امکان برقراری ارتباط با مشاغل دیگر و عموم مردم که جزء حقوق تجاری محسوب می شوند، وجود دارد.

  • حقوق کیفری 

هر گونه جنایات و جرمی مربوط به حقوق کیفری می شود. افرادی که مرتکب قتل و یا جرم می شوند یا سرقتی را انجام داده اند، می توانند برای دفاع در برابر تعقیب قانونی، یک مشاور برای خود انتخاب کنند که توسط دادستان به دادگاه ارائه می شود.

  • حقوق خانواده 

در بیشتر مواقع خانواده ها در شرایط سختی قرار می ‌گیرند و ممکن است اختلافاتی میان اعضای خانواده با یکدیگر به وجود بیاید. این اختلاف ها شامل حضانت فرزند، طلاق و تقسیم املاک می شود.

در این شرایط وجود یک مشاور حقوقی می تواند تا حد بسیاری موثر باشد و در رفع این مشکلات به اعضای خانواده کمک بسیاری کند.

  • بهداشت و درمان 

این حوزه بسیار گسترده است و شامل موارد مختلفی می‌شود. مراقبت های بهداشتی شامل قصور پزشکی، تقلب در بیمه و سایر موارد سوء استفاده از جمله این موارد می باشند.

تفاوت خدمات وکالتی و مشاوره حقوقی

خدمات دهی وکلا و مشاور حقوقی با یکدیگر متفاوت است. هر کدام از آن ها در زمینه های مختلفی به مردم خدمات می ‌دهند. خدماتی که یک وکیل به افراد ارائه می دهد در زمینه های مختلفی همچون نفقه، جدایی یا طلاق، قانون اموال، وصیت وارث، وکالت نامه، حل و از بین بردن اختلافات، جمع آوری بدهی و سایر خدمات دیگر صورت می گیرد.

خدماتی که مشاور حقوقی به افراد می ‌دهد به صورت مشاوره در مشکلات خانوادگی، مشاوره در دعاوی حقوقی و مشاوره در دعاوی کیفری است.

نکات مهم در دریافت مشاوره حقوقی

امروزه برای دریافت مشاوره حقوقی باید نکات مهمی را مد نظر قرار داد تا بتوان قراردادی میان خود با مشاور تنظیم کرد.

  1. قبل از اینکه قرارداد را بین خود بنویسید، درباره مفاد آن با یکدیگر به توافق برسید. با تهیه یک عدد پیش نویس نسخه نهایی را تنظیم کنید.
  2. در متن قرارداد ذکر کنید که این قرارداد چند نسخه دارد.
  3. اگر نوع قرارداد چاپی است حتما ذکر کنید که کدام شرط مورد پذیرش است و کدام شرط مورد پذیرش نیست.
  4. برای امضای قرارداد حتماً اهراز هویت فرد را مدنظر قرار دهید. در حضور او قرارداد را امضا کنید و از امضا کردن قرارداد در صورت عدم حضور فرد بپرهیزید.
  5. حقوق و تکالیف طرفین قرارداد را حتماً به صورت موردی و دقیق ذکر کنید.
  6. این قرارداد را در دفاتر رسمی ثبت کنید تا بعدا دچار مشکل نشوید.
  7. در قرارداد مدت آن و موضوع را به طور دقیق بیان کنید.

مزایای مشاوره حقوقی

امروزه مسئله مهمی که بسیاری از افراد جامعه با آن درگیر هستند اعتماد به مشاوره حقوقی و یا (وکیل) است. به دلیل قیمت زیاد هر مشاوره، بعضی از افراد از مشاوره حقوقی امتناع کرده و شخصا به مسئله خود رسیدگی می کنند که قطعاً در این راه دچار مشکل می‌شوند. ولی برخی دیگر برای رفع مشکل خود به مشاوره ی حقوقی روی می آورند که بتوانند سریع تر به نتیجه برسند و از حق خود دفاع کنند که در ادامه  چند مورد از مزایای مشاوره حقوقی را بیان می کنیم.

  1. علم و آگاهی فرد از قوانین مرتبط با موضوع.
  2. صرفه جویی در زمان و به نتیجه رسیدن موضوع برای فرد مشاوره گرفته.
  3. با هزینه کم و تجربه زیاد شما را از مشکل به وجود آمده نجات می دهد و شما را دچار هزینه مالی و روحی بزرگ‌تر نمی کند.
  4. نحوه درست گردآوری اطلاعات و مستندات جهت انجام شکایات و دادخواست.
  5. تصمیمات صحیح و درست در کم ‌ترین زمان و اطمینان و اعتماد شخص در جهت انجام کار.
  6. سودآوری و نفع بیش ‌تر برای شخص.

مدیریت و نظارت بر انجام کار که از مزایای مشاوره حقوقی است و شما را در جهت رفع مشکل کمک می کند.

مشاوره حضوری

 

مطالعه کنید
مشاور حقوقی املاک و مستغلات

بررسی مدارک ارسالی

تشریح کیس حقوقی

پرسش و پاسخ حقوقی

 

رزرو مشاوره حضوری
مشاوره تلفنی

 

بررسی مدارک ارسالی

پرسش و پاسخ حقوقی

پاسخگویی تمام وقت

 

رزرو مشاوره تلفنی

گروه حقوقی دادارمنش متشکل از تیم وکلای پایه یک دادگستری مجرب در زمینه دعاوی ملکی آماده ارائه خدمات حقوقی به مراجعین محترم می‌باشد. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از وکیل یا اعطای وکالت به وکیل خانواده با ما تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول

  1. آیا برای گرفتن مهریه می توان حکم جلب زوج را گرفت؟ بله در صورت داشتن توان مالی و عدم پرداخت.
  2.  آیا در دعاوی حقوقی تنظیم دادخواست ضروری است؟ بله درخواست رسیدگی با تقدیم دادخواست صورت می گیرد.
  3. آیا در صورت ازدواج مجدد زن مهریه ازدواج اول به او تعلق می گیرد؟ بله ازدواج مجدد حق زن را برای مهریه اش از بین نمی‌برد.
  4. آیا ضررهای ایجاد شده توسط مجرم قابل مطالبه است؟ بله اگر به صورت عمدی ضررهایی را ایجاد کند باید خسارت ناشی از اعمال خود را بپردازد.
5/5 - (22 امتیاز)

جستجو در سایت

Search

مقالات پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گروه حقوقی دادارمنش مدافع حقوق شماست
با ما در تماس باشید